Sollicitatiecoaching

Soepeler solliciteren: sollicitatiecoaching voor doelgerichte mensen. Vind op een soepele manier je weg naar een nieuwe baan die past. Ik ken beide kanten van de tafel en help je om je van je beste kant te laten zien. Als jij de ruimte maakt in je hoofd en je agenda, dan geef ik je de adviezen waarmee je aan de slag kunt. Met mijn verhelderende inzichten in jouw sollicitatieproces kun je gericht aan de slag.

Persoonlijk, gedegen maatwerk. We duiken in jouw verhaal en ik vind een aanpak die werkt voor jou.

Ik ben een gediplomeerd en gecertificeerd Co-Active coach, een coachopleiding die ‘de gouden standaard’ wordt genoemd in de internationale coachwereld. Bovendien heb ik ruim 10 jaar ervaring in HR en Recruitment.

Bij welke stappen op je weg naar een nieuwe baan kun je mijn hulp gebruiken? We maken ze samen, zorgen dat ze in lijn met elkaar zijn en zo elkaar versterken:

- Helderder krijgen welke stap voor jou op dit moment het beste past
- Sollicitatiebrief indelen en redigeren
- CV op orde en op maat
- LinkedIn slim inzetten
- Personal branding en uitstraling
- Gesprekken voorbereiden
- Arbeidsvoorwaardengesprek en onderhandeling

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

In overleg kijken we samen wat voor jou het beste past, zodat je vooraf helder kiest voor een aantal uren coaching op een combinatie van wat jij nodig hebt, zoals je cv, brieven, LinkedInprofiel, sollicitatiegesprekken en meer. Ik denk met je mee en geef je inzicht in wat op je pad komt.

Blended coaching

We pakken samen aan waar dat bij jou van pas komt: in een praktische mix van videogesprekken, emails en korte whatsappberichten help ik jou op weg.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Laten we samen bekijken welk aantal sessies het beste past bij jouw situatie en vragen.

Ter indicatie: veel klanten kiezen voor een pakket van 5 sessies, inclusief
- ondersteuning (email/whatsapp) tussendoor
- redigeren van je cv, brieven, LinkedIn
- sjablonen en pdf's vol tips voor jouw cv en sollicitatiebrieven

Zo'n pakket is vanaf € 749,00 (incl. BTW voor particulieren). Een eenmalige online coachsessie van een uur is vanaf € 159,00 (incl. BTW voor particulieren). Voor zzp-ers zijn dezelfde tarieven exclusief BTW. Voor organisaties gelden specifieke tarieven.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Referenties