Sollicitatiecoaching

Soepeler solliciteren: sollicitatiecoaching voor doelgerichte mensen. Vind op een soepele manier je weg naar een nieuwe baan die past. Ik ken beide kanten van de tafel en help je om je van je beste kant te laten zien. Als jij de ruimte maakt in je hoofd en je agenda, dan geef ik je de adviezen waarmee je aan de slag kunt. Met mijn verhelderende inzichten in jouw sollicitatieproces kun je gericht aan de slag.

Persoonlijk, gedegen maatwerk. We duiken in jouw verhaal en ik vind een aanpak die werkt voor jou.

Bij welke stappen op je weg naar een nieuwe baan kun je mijn hulp gebruiken? Kies een specifieke stap en we maken die samen:

- Sollicitatiebrief indelen en redigeren
- CV op orde en op maat
- LinkedIn slim inzetten
- Personal branding en uitstraling
- Gesprekken voorbereiden
- Arbeidsvoorwaardengesprek en onderhandeling

Tarief

De basis: kort gesprek en top tips & aanraders op maat - € 95 (incl. btw)
De opfrisbeurt: 1 (video)gesprek en advies op maat - € 175 (incl. btw)
De diepteduik: 2 (video)gesprekken en uitgebreid advies op maat - € 400 (incl. btw)


Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een strippenkaart voor een aantal uren coaching: je kunt me daarmee flexibel inzetten op weg naar jouw nieuwe baan voor een combinatie van wat jij nodig hebt, zoals je cv, brieven, LinkedInprofiel, sollicitatiegesprekken en meer. Ik denk met je mee en geef je inzicht in wat op je pad komt.

Blended coaching

We pakken samen aan waar dat bij jou van pas komt: in een praktische mix van sessies in Amsterdam, videogesprekken, emails en korte whatsappberichten help ik jou op weg.

Tarief

Laten we samen bekijken welke strippenkaart het beste past bij jouw situatie en vragen. Je strippenkaart bereken ik met mijn vaste uurtarief van € 115 (incl. btw).

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Het complete VIP-pakket: ik help je van het moment dat je start met solliciteren tot je bent begonnen met je nieuwe baan. Net als bij de optie Flex bekijken we samen welke strippenkaart past bij jouw situatie en vragen.

Blended coaching

We pakken samen aan waar dat bij jou van pas komt: in een praktische mix van sessies in Amsterdam, videogesprekken, emails en korte whatsappberichten help ik jou op weg.

Tarief

Voor een volledig traject werken we meestal ongeveer 12 tot 16 uur met elkaar samen aan jouw nieuwe carrièrestap. Wat precies past voor jou, dat bespreken we samen vooraf. Je strippenkaart bereken ik met mijn vaste uurtarief van € 115 (incl. btw).

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Referenties